ravintola

 

torni

Ravintola Sky Lounge Torni

Ravintolassamme nautit hyvästä ruuasta kaupungin kattojen yllä, alati vaihtuvissa maisemissa.

Ravintolamme sijaitsee 67 metriä merenpinnan yläpuolella, josta näet mm. Vanhan Rauman sekä näkymän merelle, voit ihailla maisemia sisätiloista tai ravintolaamme kiertävältä terassilta.

Tarjoilemme Lounaan Maanantaista-Perjantaihin, Noutopöydän antimia pääset nauttimaan Lauantaisin ja Sunnuntaisin sekä Ala-Carte listamme on käytettävissänne joka päivä iltamyöhään asti.

Voit myös varata kabinetin omaan käyttöösi, meillä on kaksi kabinettia, Kabinetti Luna joka sijaitsee ravintolan länsikulmassa, tästä kabinetista koet upeimmat auringonlaskut ja kabinetista on myös oma uloskäynti terassille, tähän kabinettiin saadaan istumapaikat noin 26 henkilölle. Kabinetti Blanka on Lunan vieressä läntisellä pitkällä sivustalla, jonne istumapaikkoja saadaan noin 24:lle henkilölle. Yhdistämällä Lunan ja Blankan saat käyttöösi molemmat kabinetit jonne yhteismääränä saadaan noin 6o henkilölle istumapaikat.

16.3.2020

TIEDOTE

Vallitsevan tilanteen johdosta, Mikäli olette peruuttamassa varauksia, olettehan yhteydessä meidän myyntipalveluun hyvissä ajoin.  

SKY LOUNGE TORNI OY

Vesitornintie 2, 26100 Rauma

slt@skyloungetorni.fi

02 8220 550

@2018 Sky Lounge Torni

MYYNTIPALVELU

myyntipalvelu@skyloungetorni.fi

050 3388069